Vorige week hebben wij de 1e fase opgeleverd van de werkzaamheden welke wij moeten uitvoeren in en rond een nieuwbouw distributiecentrum in Alblasserdam. De werkzaamheden bestaan uit het leveren en plaatsen van aanrijdbeveiliging in de vorm van een vangrail en afschermpalen.

In de parkeergarage van het hoogste gebouw van Nederland hebben wij hekwerken aangebracht als afscheiding in de split level garage. Deze hekwerken worden daarnaast op verschillende plaatsen beschermer door een vangrailconstructie als aanrijdbeveiliging. Hetzelfde hekwerk is ook toegepast als afscheiding van de fietsenstalling waarbij tevens een 10-tal poorten zijn voorzien.

Van groot belang voor de veiligheid in een distributiecentrum is het scheiden van voetgangers en het werkmaterieel zoals heftrucks en stapelaars. Hiervoor zijn vele toepassingen beschikbaar in de markt waaronder onze lage vangrail met een leuning.

Voor één van onze relaties hebben wij onlangs de aanrijdbeveiliging mogen plaatsen in een nieuw in gebruik genomen distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs. De werkzaamheden bestonden uit het leveren en monteren van vangrail met leuning ten behoeve van het scheiden van voetgangers en heftrucks, lage en hoge enkelzijdige vangrail, afschermpalen Ø159 op voetplaat.

Langs de N393 hebben wij een handmatige Calamiteiten Doorsteek (CADO) geleverd en gemonteerd in de bestaande geleiderail op een ondergrond van stelconplaten in Hellevoetsluis. Op deze manier kan er periodiek onderhoud gepleegd worden aan het gemaal.

Met ingang van april 2021 is Van Straten Geleiderail de trotse exclusieve vertegenwoordiger van Nusser Stadtmöbel in Nederland. Binnenkort kunt u via onze website uitgebreid kennis maken met de hoogwaardige producten van dit bedrijf met circa 80 jaar ervaring in het produceren van meubilair voor de openbare ruimte. 

Ten behoeven van een project in Oirschot hebben wij voor onze klant een grote verscheidenheid aan producten mogen leveren en monteren. Buiten de traditionele aanrijdbeveiliging zoals vangrail met leuning, vangrail in aardebaan, afschermpalen en kolombeschermers hebben wij teven een maatwerk constructie geproduceerd ten behoeve van het ophangen van acculaders.

Langs de N206 zijn er door ons bedrijf voor verschillende kunstwerken nieuwe leuningen geproduceerd en gemonteerd. Het leuningwerk is thermisch verzinkt en daarmee geschikt om vele jaren weer en wind te weerstaan.

Voor een project in Waalwijk hebben wij onlangs de tweede fase afgerond. Tot onze werkzaamheden behoorden het plaatsen van afschermpalen in de klinkerbestrating en op voetplaat. Daarnaast is er tussen de dockdeuren een combinatie van afschermpalen met vangrail gemonteerd.

In samenwerking met enkele partners hebben wij geleiderail geplaatst op het nieuwe beweegbare gedeelte van de Wantijbrug. Een complexe klus waar ook een beroep werd gedaan op onze expertise. De werkzaamheden bestonden uit het demonteren van de oude geleiderail, het aanbrengen van nieuwe ankers en de uiteindelijke nieuwe geleiderail.

Voor een online retailer hebben wij in een nieuw distributiecentrum in Utrecht hoeklijnen en vangrail geleverd en gemonteerd. De hoeklijn beschermd de achterliggende wand tegen de doorstekende lepels van heftrucks tijden het plaatsen van pallets in de stellling. De hoeklijnen zijn geel gepoedercoat verankerd in de vloer. 

In combinatie hebben wij op een project in Heteren circa 1.680,00 meter spijlen leuning gedemonteerd en weer gemonteerd. Na het demonteren is telkens een noodleuning geplaatst waardoor secties van circa 150 meter opnieuw konden worden geconserveerd. Na het conserveren is de leuning weer geplaatst.

Voor één van onze vaste relaties hebben wij in en om een distributiecentrum in Waalwijk tal van aanrijdbeveiligingen mogen leveren en monteren. De werkzaamheden bestonden ondermeer uit het plaatsen van superplint, afschermpalen, speciale beschermingen voor dockdeuren en hekwerk op de keerwanden. 

Voor een project in Utrecht hebben wij circa 650 meter buisconstructie mogen leveren en monteren. De buisconstructie bestaat uit losse elementen welke tussen de kolommen zijn geplaatst. Daar waar meerdere elementen na elkaar zijn geplaatst is gebruik gemaakt van een man/vrouw verbinding.

Voor een project in Den Haag hebben wij de enginering van de doorrijdbeveiliging mogen uitvoeren en vervolgens het geadviseerde product mogen leveren en monteren. Daarnaast hebben wij een randafscheiding mogen leveren welke is opgebouwd uit stripstaanders in combinatie met lamellenhekwerk.

In een groot distributiecentrum hebben wij vangrail met leuning mogen monteren als aanrijdbeveiliging. Deze constructie is een combinatie van vangrail met een leuning. Op deze wijze wordt een veilige situatie gecreerd voor de gebruikers van werkplekken. Het fysiek scheiden van voetgangers en transportmiddelen verhoogd de veiligheid. 

Voor een relatie in Eindhoven hebben wij een groot aantal parkeerbeugels met betonplaat mogen plaatsen. Deze parkeerbeugels zijn leverbaar met gelijk of verschillend sluitende sloten. Het plaatsen van de betonfundaties kan zonder al te veel overlast en in korte tijd plaats vinden. De parkeerbeugels zijn onderhoudsvriendelijk.

Als afscheiding in een split level parkeergarage hebben wij circa 400 meter dubbelstaaf hekwerk mogen plaatsen. Het hekwerk wordt op die locaties waar risico tot aanrijding bestaat beschermer door een stalen vangrail als aanrijdbeveiliging. De vangrailprofielen zijn voor dit project op maat gemaatk zodat deze fraai aansluiten op de naastliggende kolommen. Alle onderdelen zijn thermisch verzinkt. 

Vangrail met leuning wordt toegepast om bedrijfsmiddelen zoals heftrucks te scheiden van personen. In een moment van onachtzaamheid kan het ontbreken van een dergelijke afscheiding grote gevolgen hebben voor een medewerker. Wilt u meer weten over de mogelijkheden dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden welke Van Straten Geleiderail haar klanten kan bieden. Voor dit project zijn hekwerken, hoogteportalen, afschermpalen en vangrailconstructies geheel volgens de wensen van de klant geproduceerd en gemonteerd. Nagenoeg alle onderdelen zijn geel gepoedercoat. 

Net voor de zomervakantie hebben wij in Made een project mogen afronden waarin ruim 1200 meter superplint is verwerkt. Naast de superplint zijn er een groot aantal afschermpalen en kolombeschermers geleverd en gemonteerd. Ter voorkoming dat lichtere bedrijfsmiddelen schade toebrengen aan de wanden is bovendien op veel plaatsen een kunststof plint aangebracht.

In Maasdijk hebben wij ten behoeve van het beschermen van de wandbeplating een stalen buisconstructie aangebracht. Deze constructie bestaat uit een stalen buis met een diameter van 133 mm. welke is voorzien van stripstaanders. De elementen worden onderling gekoppeld door middel van een man/vrouw verbinding. 

Voor het project De Nieuwe N200 tussen Amsterdam en Halfweg hebben wij voertuigkerende buisconstructie mogen leveren en monteren. Deze buisconstructie is volledig thermisch verzinkt en voorzien van een meerlaags poedercoating. 

Van één van onze gewaardeerde klanten hebben wij de opdracht ontvangen om de aanrijdbeveiliging te verzorgen voor een nieuwbouw distributiecentrum van één van Nederlands grootste groente- en fruitleveranciers.

In Amsterdam hebben wij t.b.v. een parkeergarage van een hotel ruim 650 meter voertuigkerende kokerconstructie geproduceerd en gemonteerd. De kokerconstructie heeft buiten een hoog kerend vermogen eveneens voorzieningen waardoor er LED verlichting kan worden ingebouwd.

Na het distributiecentrum in Oss vorige maand te hebben afgerond zijn vandaag de werkzaamheden gereed in en bij een distributiecentrum in Rozenburg. Naast de reguliere aanrijdbeveiligingen is er ook een hekwerk met buis combinatie geleverd en gemonteerd op een boven de laadkuilen gepostioneerd parkeerdek.

Afgelopen week hebben wij de laatste werkzaamheden verricht voor een nieuw distributiecentrum in Oss. Inpandig zijn door ons verschillende aanrijdbeveiligingen geleverd en gemonteerd waaronder; superplint, hoge vangrail, lage vangrail, kolombeschermers, vangrail met afschermpalen en de belijning voor de pallet opstelplaatsen.

Vandaag, 1 april, bestaat onze onderneming 15 jaar. In de achterliggende zeer succesvolle periode zijn door ons veel projecten gerealiseerd langs autosnelwegen, in parkeergarages en distributiecentra en in de openbare ruimte met een groot aantal opdrachtgevers. Wij maken ons op voor een evenzo succesvolle toekomst en verwachten dit samen met al onze klanten, medewerkers en leveranciers te kunnen realiseren.

 Van Straten Geleiderail heeft haar bijdrage geleverd aan het project De Nieuwe Leeghwaterbrug te Alkmaar. Op dit project zijn verschillende geleiderail en barrier constructies gemonteerd. Na een behoorlijke periode kunnen weggebruikers weer gebruik maken van deze burg.

Van Argos PM hebben wij de opdracht ontvangen voor het leveren en monteren van de voertuigkerende constructies voor de nieuwe bioscoop 'Euroscoop Den Haag'.