Buisconstructies in lichte en zware uitvoeringen toepasbaar in parkeervakken of als hekwerk op een keerwand.

Een lichte vorm van aanrijdbeveiliging is ons systeem dat wordt samengesteld met behulp van buizen en koppelingen. Met dit systeem is het mogelijk om een lage aanrijdbeveiliging samen te stellen voor het beschermen van de wanden tegen winkelwagens, rolcontainers en andere lichte transportmiddelen in winkels en magazijnen. Met dit product is het eveneens mogelijk om een scheidingshekwerk samen te stellen. 

Buisconstructies zijn ook toepasbaar als hekwerk op keerwanden. U kunt hierbij kiezen voor een op maat gemaakt vast hekwerk of een hekwerk samengesteld uit buizen en koppelingen. De constructies zijn thermisch verzinkt en kunnen optioneel worden gepoedercoat.

Buisconstructies zijn op meerdere manieren toepasbaar. In de uitvoering van een anti parkeerbuis wordt voorkomen dat bijvoorbeeld auto's worden geparkeerd op het trottoir. Veelvuldig worden de anti parkeerbuizen ook toegepast aan het einde van een parkeervak langs bijvoorbeeld een kanaal ter voorkoming dat auto's te ver doorrijden en in het water belanden. De anti parkeerbuizen kunnen op meerdere manieren worden gemonteerd/verankerd.