Aanrijdbeveiliging is een begrip dat wordt gebruikt voor tal van oplossingen om bedrijfspanden, machines en gebruikers van bijvoorbeeld parkeergarages te beschermen. De toepassing van deze voornamelijk uit staal opgebouwde constructies voorkomen schades door aanrijding. Binnen deze sectie van onze website krijgt u meer informatie over de verschillende mogelijke aanrijdbeveiliging constructies. Producten waar u aan kunt denken zijn; vangrailconstructies, buisconstructies (anti parkeerbuizen), afschermpalen of beschermpalen, kolombeschermers, beschermbeugels en wieldwingers.

Het voorkomen van aanrijdingschade van de deuren in magazijnen kan met behulp van een combinatie van producten. Een voorbeeld hiervan is het beperken van de hoogte door gebruik te maken van hoogtebalken ofwel onze hoogtebeperking voorziening.

Binnen ons assortiment van aanrijdbeveiliging voeren wij tevens beschermbeugels welke toepasbaar zijn als beschermer voor bijvoorbeeld bomen of lantaarnpalen. Deze beugels zijn leverbaar in verschillende diameters, materialen en vormgevingen. 

Aanrijdbeveiliging is een begrip dat wordt gebruikt voor tal van oplossingen om bedrijfspanden, machines en gebruikers van bijvoorbeeld parkeergarages te beschermen. De toepassing van deze voornamelijk uit staal opgebouwde constructies voorkomen schades door aanrijding.

Subcategorieën

Het beschermen van vrijstaande kolommen realiseren wij door het plaatsen van kolombeschermers. Kolombeschermers zijn leverbaar in zowel staal als kunststof. Daarnaast leveren wij ook een stalen modulaire variant.

Onze afschermpalen zijn leverbaar in een thermisch verzinkt uitvoering voor plaatsing op een betonnen ondergrond of plaatsing in het straatwerk. Ons leveringspakket behelst een bijzonder groot aantal varianten en zijn leverbaar in nagenoeg iedere kleurvariant. Veel toegepast zijn de geel/zwarte uitvoering of rood/witte variant.

Wieldwingers, wielgeleiders of wieldwingersbakken dragen bij aan de juiste positionering van de trailer voor een laadperron of dock. 

Het beschermen van vrijstaande kolommen realiseren wij door het plaatsen van kolombeschermers. Kolombeschermers zijn leverbaar in zowel staal als kunststof. Daarnaast leveren wij ook een stalen modulaire variant.

Buisconstructies in lichte en zware uitvoeringen toepasbaar in parkeervakken of als hekwerk op een keerwand.