Het beschermen van vrijstaande kolommen realiseren wij door het plaatsen van kolombeschermers. Kolombeschermers zijn leverbaar in zowel staal als kunststof. Daarnaast leveren wij ook een stalen modulaire variant.

Hoekbeschermers worden toegepast als aanrijdbeveiliging voor stellingen of deuren. Onze hoekbeschermers zijn samengesteld uit thermisch verzinkt staal en kunnen om de signalerende functie te verhogen worden gepoedercoat in geel/zwart of een andere gewenste RAL kleur.

Stellingbeschermer uit gezet staal welke gemonteerd wordt met behulp van ankers op de ondergrond. De stellingbeschermers zijn leverbaar in verschillende lengten en hoogten en kunnen op verzoek zowel thermisch verzinkt als gepoedercoat worden uitgevoerd.

Stellingbeschermer uit 10 mm gezet staal welke gemonteerd wordt met behulp van chemische ankers in de ondergrond. Deze stellingbeschermers zijn extreem sterk en opgewassen tegen hoge krachten door aanrijding van heftrucks.

Lichte en economisch voordelige bescherming van magazijnstellingen met behulp van onze kunststof stellingbeschermer. Eenvoudig te installeren en te verwijderen indien noodzakelijk.