In drukke magazijnen en productiefaciliteiten waar voertuigen zoals heftrucks en palletwagens constant in beweging zijn, kunnen botsingen met muren, machines of inventarisoptreden. De beschermpalen fungeren als een buffer en absorberen de impact waardoor ernstige schade kan worden voorkomen.

Het innovatieve gepatenteerde SBS® systeem reduceert vloerbelasting tot een minimum en garandeert tegelijkertijd een maximale sterkte over een lange periode. De paal is voorzien van een voetpakking zodat vuil buitengesloten blijft en een schokbestendige dop zonder scherpe randen.

Uitgevoerde tests tonen aan dat de binnenkant van de paal vrij blijft van verontreiniging door de omgeving. De paal is gemaakt van techno-kunststof "ERTAX" en wordt geplaatste met een speciale verankering geschikt voor zowel droge als natte bevestiging. Reflecterende banden garanderen maximale zichtbaarheid. De paal kan op verzoek worden geleverd met een lichtgevend fotovoltaïsch systeem met 360° LED.

Onze beschermpalen zijn leverbaar met een diameter van 140, 160, 200 en 250 mm. In hoogte leveren wij 390, 490, 890 en 1090. Afwijkende hoogte op aanvraag. 

De voordelen van onze beschermpalen

  • Hoog dynamisch absorptievermogen en hoge energieafvoer bij botsingen.
  • Uitstekende prestatie bij hoge temperaturen tot +60 °C.
  • Uitstekende prestatie bij lage temperaturen tot -55°C.
  • Hoog niveau van waterdichtheid
  • Hoogwaardige verankering voorkomt vloerschade

Meer algemene informatie over onze producten treft u hier aan.

Beschermpalen met SBS verankering

Onze producten onderscheiden zich met name door het toepassen van ons gepatenteerd en unieke SBS® verankeringssysteem. Waar bij andere kunststof aanrijdbeveiligingen de voet veelal nog altijd bestaat uit een stalen element waarover kunststof is gemonteerd is dat bij de producten van Go-Systems niet het geval. Dit laatste maakt ons systeem uniek waarbij wordt voorkomen dat er schade optreedt aan de binnenzijde van het product waardoor er permanente vervorming zal optreden.