Onze afschermpalen zijn leverbaar in een thermisch verzinkt uitvoering voor plaatsing op een betonnen ondergrond of plaatsing in het straatwerk. Ons leveringspakket behelst een bijzonder groot aantal varianten en zijn leverbaar in nagenoeg iedere kleurvariant. Veel toegepast zijn de geel/zwarte uitvoering of rood/witte variant.

Als alternatief op de traditionele kopstukken als beëindiging van een vangrailconstructie worden regelmatig ook afschermpalen toegepast om de zichtbaarheid van de constructie te verhogen. De vangrail kan worden gecombineerd met zowel de kleinere als grote afschermpalen.

Buiten onze standaard afschermpalen kunt u bij ons ook terecht voor afschermpalen in een zware uitvoering. De afschermpalen worden gekenmerkt door een grotere diameter en waarbij uiteraard ook de wanddikte groter is. Gelijk aan onze standaard afschermpalen zijn deze leverbaar in een thermisch verzinkte uitvoering en kunnen optioneel worden voorzien van een poedercoating. 

Afschermpalen bieden een uitstekende bescherming tegen aanrijding ter plaatse van overheaddeuren en roldeuren. Onze afschermpalen zijn leverbaar in een thermisch verzinkt uitvoering voor plaatsing in de ondergrond. Om extra zichtbaarheid te geven aan de afschermpalen is het mogelijk om deze te poedercoaten in een RAL kleur naar keuze.

Afschermpalen bieden een uitstekende bescherming tegen aanrijding ter plaatse van overheaddeuren en roldeuren. Bovendien worden afschermpalen ook veelvuldig geplaatst op de hoek van een bedrijfspand op locaties waar een vangrail niet gewenst is of toegepast kan worden.