Momenteel zijn wij bezig met de uitbreiding/vernieuwing van ons aanbod met straatmeubilair. De komende periode worden nagenoeg dagelijks nieuwe producten toegevoegd. 
Wilt u meer informatie of direct inzage in ons volledige programma stuur ons dan een bericht en wij zenden u onze digitale catalogus per mail toe.

Bank SEDAN heeft dankzij de aan de achterzijde naar beneden doorlopende belatting een verrassend ontwerp. De zijkanten worden geproduceerd uit gegalvaniseerd en gecoate staalplaten.

Tevens is het mogelijk om deze bank te combineren met een lounge element. Of het nu gaat om een ​​enkele, een dubbele bank of een bijna eindeloze rij banken. SEDAN staat voor designgericht open space design op het hoogste niveau.

Frame van gebogen platstaal, thermisch verzinkt en gepoedercoat. Standaardkleur DB 703, antraciet ijzermica.

Ontwerp: Winkelbauer

Uitvoering in FSC® gecertificeerd hardhout (SCS-COC-001802) Afmetingen van de stroken: 50 x 25 mm Lengte: 2.000 mm Standaard houten latten onbehandeld. Optionele glazuurkleur tint bruin. Op aanvraag ook verkrijgbaar als dubbele bank om aan beide zijden te zitten (zie afbeelding).