Momenteel zijn wij bezig met de uitbreiding/vernieuwing van ons aanbod met straatmeubilair. De komende periode worden nagenoeg dagelijks nieuwe producten toegevoegd. 
Wilt u meer informatie of direct inzage in ons volledige programma stuur ons dan een bericht en wij zenden u onze digitale catalogus per mail toe.

Straatmeubilair

logo nusser

 

Met ingang van april 2021 is Van Straten Geleiderail de exclusieve vertegenwoordiger van Nusser Stadtmöbel. Binnenkort kunt u via onze website kennis maken met de hoogwaardige producten van dit bedrijf met circa 80 jaar ervaring in het produceren van meubilair voor de openbare ruimte. 

Onderstaand treft u slechts enkele voorbeelden aan van de mogelijkheden welke wij u samen met Nusser Stadtmöbel kunnen bieden. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Wilt u nu al meer zien van de producten dan nodigen wij u graag uit om de website van Nusser Stadtmöbel te bezoeken.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.