Met ingang van april 2021 is Van Straten Geleiderail de trotse exclusieve vertegenwoordiger van Nusser Stadtmöbel. Binnenkort kunt u via onze website uitgebreid kennis maken met de hoogwaardige producten van dit bedrijf met circa 80 jaar ervaring in het produceren van meubilair voor de openbare ruimte. 

Vandaag, 1 april, bestaat onze onderneming 15 jaar. In de achterliggende zeer succesvolle periode zijn door ons veel projecten gerealiseerd langs autosnelwegen, in parkeergarages en distributiecentra en in de openbare ruimte met een groot aantal opdrachtgevers. Wij maken ons op voor een evenzo succesvolle toekomst en verwachten dit samen met al onze klanten, medewerkers en leveranciers te kunnen realiseren.

Weliswaar voor ons bedrijf een klein aandeel in dit grote project maar uniek om onderdeel van te mogen zijn. Voor het transport van de Boeing 747 van Luchtvaarmaatschappij Corendon hebben wij doorsteken gemaakt in de geleiderail langs de A9 zodat dit vliegtuig in de tuin van het Corendon Village Hotel kon worden geplaatst.

Van Straten Geleiderail BV is te gast geweest bij het televisie programma Ondernemend Nederland van RTL7. In dit item wordt uitgelegd wat geleiderail nu precies is, aan welke eisen geleiderail moet voldoen en welke ontwikkelingen worden verwacht in de toekomst.

Met ingang van heden is Van Straten Geleiderail BV de exclusieve vertegenwoordiger van STOMMPY® kunststof aanrijdbeveiligingen. Dit pakket met oplossingen voor het beschermen van machines, installaties en wanden in distributiecentra is bijzonder innovatief. Binnen het assortiment vallen kunststof vangrailconstructies, beschermpalen, veiligheidshekwerk en dockbumpers, wieldwingers en stootplinten. 

Vandaag is door Van Straten Geleiderail BV een Volvo FMX 10x4 met gestuurde sleepas in gebruik genomen. Deze vrachtwagen, geleverd door Van Dijk in Culemborg, heeft een 420 PK motor met een I-shift versnellingbak en is voorzien van een 20 ton's HMF kraan geleverd door Hyva.