Verkeersvoorzieningen

Van Straten Geleiderail BV levert verkeersvoorzieningen zoals hoogteportalen (hoogtebegrenzers), verkeerspalen, afzetpalen en anti parkeerbuizen

Onze hoogtebegrenzers bestaan uit een solide thermisch verzinkt stalen frame met een aluminium onderbalk. De hoogtebegrenzers kunnen worden voorzien van hoogteaanduidingen door middel van verkeersborden en reflecterende folie zodat er sprake is van een verhoogde signalering.

Deze parkeerbeugel wordt geleverd met een prefab betonplaat en is geschikt voor plaatsing in het straatwerk. Met behulp van deze parkeerbeugel kunt u parkeerplaatsen afsluiten en beschikbaar houden voor de eigenaar van het parkeervak. De beugels zijn verkrijgbaar met gelijk of ongelijksluitend slot.

Anti parkeerbuizen voorkomen ongewenst parkeren van voertuigen op bepaalde locaties. Deze anti parkeerbuizen worden tevens ingezet om een klein hoogteverschil af te vangen waar het risico bestaat dat de voertuigen naar beneden vallen.

Afzetpalen voorzien van een attentieverhogende kleurstelling (rood/wit).

Kunststof verkeersdrempel ten behoeve van het afremmen van verkeer. Toepasbaar in parkeergarages en op bedrijfsterreinen. De verkeersdrempels worden opgebouwd uit kunststof elementen welke in elkaar grijpen en worden verankers op de ondergrond. De verkeersdrempel is leverbaar in verschillende hoogten.