Straatmeubilair

Van Straten Geleiderail BV levert straatmeubilair zoals trottoirpalen, amsterdammers, afvalbakken, fietsaanleunhekken, geleidehekken en banken voor de openbare ruimte.

Onze hoogtebegrenzers bestaan uit een solide thermisch verzinkt stalen frame met een aluminium onderbalk. De hoogtebegrenzers kunnen worden voorzien van hoogteaanduidingen door middel van verkeersborden en reflecterende folie zodat er sprake is van een verhoogde signalering.

Deze parkeerbeugel wordt geleverd met een prefab betonplaat en is geschikt voor plaatsing in het straatwerk. Met behulp van deze parkeerbeugel kunt u parkeerplaatsen afsluiten en beschikbaar houden voor de eigenaar van het parkeervak. De beugels zijn verkrijgbaar met gelijk of ongelijksluitend slot.

Anti parkeerbuizen voorkomen ongewenst parkeren van voertuigen op bepaalde locaties. Deze anti parkeerbuizen worden tevens ingezet om een klein hoogteverschil af te vangen waar het risico bestaat dat de voertuigen naar beneden vallen.

Afzetpalen met een luxe uitstraling in RVS 304 of 316 in vast of wegneembare uitvoering.

Bijzonder robuuste afzetpalen met een luxe uitstraling in RVS 316. Deze afzetpalen hebben een diameter van Ø154 mm. en zijn verkrijgbaar in verschillende hoogten.

Funtionele trottoirpalen tegen zeer gunstige prijzen. Leverbaar in verschillende diameters en lengten en zowel in vaste als wegneembare uitvoering. Optioneel leverbaar met voorziening om een ketting tussen de trottoirpalen op te hangen.

Fietsaanleunhekken uitgevoerd in roestvast staal 304 of 316.

Fietsaanleunhekken uitgevoerd in staal en optioneel gepoedercoat

Afzetpalen voorzien van een attentieverhogende kleurstelling (rood/wit).