Een relatieve goedkope en uiterst functionele oplossing is het toepassen van een vangrailconstructie in een parkeergarage. De constructies zijn leverbaar in een aantal sterkteklassen. Deze constructies worden altijd thermisch verzinkt uitgevoerd maar kunnen desgewenst ook voorzien worden van een poedercoating in RAL kleur naar keuze. 

Kokerconstructies in parkeergarages waarbij zowel de ligger als de staanders zijn uitgevoerd met behulp van kokerprofiel behoort tot de mogelijkheden. De kokers kunnen desgewenst voorzien worden van doorvoermogelijkheden van kabels ten behoeve van verlichting.

Buisconstructies zijn uitstekend toepasbaar in parkeergarages om te dienen als voertuigkering. Onze buisconstructies kunnen gecombineerd worden met hekwerken en bijvoorbeeld een handleuning. 

Om de juiste keuze te maken voor een voertuigkerende constructie kunt u bij ons terecht voor een advies waarin alle gewenste variabelen zijn opgenomen. Wij kunnen u vooraf voorzien van simulaties waarin wij u de gevolgen kunnen laten zien bij een aanrijding door een voertuig. Bovendien zijn wij in staat om de kritieke punten te benoemen zodat hier tijdens de engineering al rekening mee gehouden kan worden.

In parkeergarages wordt vaak een vangrailconstructie gecombineerd met een hekwerkpaneel en een handleuning. Deze gecombineerde constructie fungeert gelijktijdig als aanrijdbeveiliging en doorvalbeveiliging. Buiten de traditionele vangrail kan er ook gekozen worden voor een combinatie met een buisprofiel.